Kaikki sivustolla ilmoitetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Vaikka tekee varauksen hyvissä ajoin etukäteen, tulee silti varautua maksamaan ajankohdan mukaista vuokraa. Tästä säännöstä poikkeuksena ovat erikoistarjoukset tai etukäteen sovitut vuokrasopimukset. Hinnat sisältävät aina arvonlisäveron.

Yläkerran vuokrahinnat

Yläkerran vuokrahinnat riippuvat tilojen laajuudesta. Yläkerran aula, saniteettitilat ja keittiö ovat kaikkien yläkerran vuokraajien yhteiskäytössä. Vuokran suuruus riippuu vain valituista huoneista ja tilaisuuden kestosta.

Vuokrattavana on kolme huonetta: vihreä-, keltainen- ja punainen kokoushuopne, sekä ulkoterassi. Tutustu niiden käyttömahdollisuuksiin esittelysivuilla. Yläkerran vuokrahinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Yläkerran vuokraus   1. tunti   seuraavat alkavat tunnit  
  Vihreä kokoushuone   20€ + 10€/h
  Keltainen kokoushuone   20€ + 10€/h
  Punainen kokoushuone   30€ + 10€/h
  Ulkoterassi   30€ + 10€/h

 

Vuokraesimerkki: Vuokrataan keltainen kabinetti ja ulkoterassi klo 18 - 21, saadaan vuokraksi 20€ + 2 x 10€ = 40€ (keltainen huone) sekä 20€ + 2 x 10€ = 40€ (terassi) eli yhteensä 80€.

Kahvitus ja oven avaaminen

Kokouksissa ja palavereissa on tapana myös syödä ja/tai juoda kahvia. Tätä voi pyytää eri pitopalveluilta vapaasti, kuten tähänkin asti. Silloin talonmies avaa erikseen ovet ja pitopalvelu tuo ateriat tarjoiltavaksi. Kokousväki sopii pitopalvelun kanssa tarjoilun poissiivoamisesta, joka jää aina viime kädessä kokousväen vastuulle. Ovien sulkemisesta tulee viimeiseksi sopia talonmiehen kanssa.

Seuratalo tarjoaa nykyään oven avaamisen ja kahvitarjoilun samalla kertaa. Kati Mäkisen Ateria- ja juhlapalvelu (050 531 5140) toimittaa kokousväen etukäteen tilaamat antimet ja huolehtii niiden poiskorjaamisen. Palvelu sisältää ovien avaamisen, tarjoilun, siivoamisen ja ovien sulkemisen.

Kokouksen hinnat muodostuu silloin tilan vuokrasta ja tarjoilusta erikseen. Tilan vuokrat ovat yllä mainitut hinnat ja Kati Mäkisen tarjoilut hänen hinnastonsa mukaiset.

HUOM! Kokoustilat kannattaa edelleen varata entiseen tapaan (ks. Yhteyshenkilöt) ja sen jälkeen ottaa yhteyttä Kati Mäkiseen.

Erikoiset tilanteet

Ilta- ja juhlatilaisuuksissa tulee huomioida talonmiesten työajat. Vuokraan sisältyy tilojen käyttö aamuun klo 2.00 saakka. Jos tiloja käytetään vielä tämänkin jälkeen, veloitetaan siitä lisää 100€ jokaiselta alkavalta täydeltä tunnilta.

Joissakin erityistilanteissa halutaan vuokrata lyhyeksi aikaa koko yläkerta tai koko talo! Kysy varaamisen yhteydessä, onko se kyseisenä ajankohtana mahdollista ja mihin hintaan.