Langaton verkko

Seuratalolle tulee nykyään Internetti valokaapelia pitkin. Valokaapeliin on kytketty kaksi lähetinmodeemia, jotka levittävät sisätiloihin kaksi erillistä langatonta verkkoa. Toinen lähetin on alakerrassa juhlasalissa ja toinen yläkerran aulassa. Lähettimien kantama on koko talo, joten laitteet tunnistavat ne molemmat olinpaikasta riippumatta. Langaton verkko on maksuton.

Verkot ovat toistaiseksi salasanan takana. Salasanat on ilmoitettu kylteillä, joita on esimerkiksi lähettimien vieressä. Käyttäjä saa verkon käyttöönsä esimerkiksi tietokoneeseensa, tablettiinsa tai kännykkäänsä, kun vaihtaa Internet-yhteytensä Seuratalon langattomaan verkoon ja kirjoittaa pyydettäessä tekstikenttään ilmoitetun salasanan.  

Seuratalolla oli aiemmin myös pöytätietokone, jota ei enää anneta yleisön käyttöön. Syy on laitteen ikä ja tietoturvallisuuden puute.

Datatykki

Seuratalon datatykkiä voi käyttää yläkerran kokoustiloissa tai sen voi saada käyttöönsä alakerran juhalsaliin. Datatykin valovoima riittää erinomaisesti esityksiin päivällä täydessä valaistuksessa. Se voi säätää näyttämään kuvaa 2 - 10 metrin etäisyydellä valkokankaasta. Tykin alle voi tuoda pyörillä kulkevan hyllykön, jossa on kaksi hyllyä. Talossa on myös jatkojohtoja. Tykin vuokra on 15 € /ilta.