Kalusteet

Seuratalon tilaisuuksissa on käytettävissä noin 40 pöytää (180 x 80 cm) ja 300 tuolia sekä 20 pitkää selkänojallista penkkiä. Näitä säilytetään ylä- ja alakerrassa Seuratalon sisätiloissa. Kalusteiden kuljettaminen kerrosten välillä tapahtuu suoria portaita pitkin kantamalla. Pitkien penkkien siirtäminen kerrosten välillä on kuitenkin hankalaa.

Seuratalo vuokraa kalusteita lyhyitä muualla olevia tilaisuuksia varten. Vuokraaja on tällöin itse vastuussa kalusteista ja niiden kuljettamisesta. Vuokrien ohjehinnat ovat seuraavat: tuolin vuokra on 1 €/vrk ja pöydän 5 €/vrk. Pöytien ja penkkien luovuttaminen ja vastaanotto sovitaan erikseen.

Pöytäliinat

Seuratalo vuokraa puuvillakankaisia pöytäliinoja, jotka sopivat yllä mainittuihin pöytiin. Normaalin kokoisia tai yläkerran hieman pienempiä pöytäliinoja on yhteensä 45 kpl, tarjoilupöydän suuria liinoja on 4 kpl ja sitten on vielä erä kapeita kaitaliinoja. Seuratalolta saa myös kuitukangas- liinoja suoraan rullasta.

Kangasliinojen vuokaraushinnat sisältävät liinojen pesun:

Alakerran salin pöytäliina 8 €/kpl
Yläkerran pöytien pöytäliina 6 €/kpl
Tarjoilupöydän liina 10 €/kpl
Tarjoilupöydän helmaliina 30 €/kpl
Kuitukangasliinaa 50 €/juhla

Punainen matto

Seuratalo vuokraa myös pitkää punaista mattoa. Vuokrahinta on 15 € /tilaisuus.

Alakerran ja yläkerran pianot

Alakerran salissa on seinäpiano, jota voi käyttää illan mittaan kertamaksusta 15 €/ilta. Pianoa ei saa siirtää muihin tiloihin kuin näyttämöllä.

Myös yläkerrassa on samantyyppinen seinäpiano (15 €/ilta). Sitäkään ei saa siirtää paikaltaan kysymättä ensin lupaa.

Hinnasto

HUOM! Kaikkiin tämän sivun hintoihin sisältyy arvonlisävero. Yllä olevan hinnaston voit ladata itsellesi PDF- muodossa klikkaamalla seuraavaa linkkiä hiiren oikealla napilla: [Välineiden voimassa oleva hinnasto].