Kaikki sivustolla ilmoitetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Vaikka tekee varauksen hyvissä ajoin etukäteen, tulee silti varautua maksamaan ajankohdan mukaista vuokraa. Tästä säännöstä poikkeuksena ovat erikoistarjoukset tai etukäteen tehdyt vuokrasopimukset.

Alakerran vuokraaminen

Yleensä vuokrataan koko alakerta. Silloin on käytössä juhlasali, näyttämö, ravintola, keittiö, eteinen ja saniteettitilat. Tilojen kalustamiseen, koristeluun ja muiden valmisteluiden tekemiseen varataan aikaa edellisen päivän aikana. Keittiö sen sijaan on käytettävissä vain vuokrapäivinä. Tilat saadaan käyttöön siivottuna ja ne tulee jättää siistiin kuntoon. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki mukana tuodut ruoat, juomat, koristeet ja muut tarvikkeet viedään mennessään ja roskat kuljetetaan roskikseen. Vuokrahinnat sisältävät muun tavanomaisen siivouksen. Kalusteet palautetaan pinottuina lähes samoille paikoilleen, mistä ne saatiin käyttöön. Siivoamiseen varataan aikaa seuraavana päivänä. Jos valmisteluihin halutaan lisäpäiviä ennen tai jälkeen tilaisuuden, ne maksavat lisää 50€/pv. Kaikki edellä oleva koskee myös pitopalveluja tai muita, jotka vuokraavat pelkän keittiönkin.

Hinnat sisältävät aina arvonlisäveron ja muutokset hintoihin pidätetään.

Alakerran vuokraus ... 1.1.2014 alkaen
  arkipäivä 275€
  pe-la 620€
  la-su 620€

Yläkerran terassi

Kesätapahtumissa, kuten esimerkiksi häissä, halutaan alakerran lisäksi myös yläkerta ja ulkoterassi häävieraiden käyttöön. Terassin vuokrahinta on tällöin 150€.

HUOM! Yläkerran aula ja saniteettitilat ovat kaikkien samanaikaisten vuokraajien yhteiskäytössä. Terassin vuokraaminen ei sisällä yläkerran keittiötä eikä huoneita.

Erikoistilanteet

Alakerran voi erityistapauksissa vuokrata myös osittain. Yläkerran vuokraamisesta vielä alempana lisää.

Ilta- ja juhlatilaisuuksissa tulee huomioida talonmiesten työajat. Vuokraan sisältyy tilojen käyttö aamuun klo 2.00 saakka. Jos tiloja käytetään vielä tämänkin jälkeen, veloitetaan siitä lisää 100€ jokaiselta alkavalta täydeltä tunnilta.

Joissakin erityistilanteissa halutaan vuokrata lyhyeksi aikaa koko yläkerta tai koko talo! Kysy varaamisen yhteydessä, onko se kyseisenä ajankohtana mahdollista ja mihin hintaan.