Yleisön sijoittaminen

Yleisötilaisuudet järjestyvät parhaiten juhlasalissa, minne voidaan ryhmittää 250 istumapaikkaa. Joskus tarve on suurempi, jolloin 50 henkeä on sijoitettava yläkerran parvelle. Jos yleisötilaisuuden ohjelma ei jatkuvaa vaadi seuraamista, voidaan järjestää istumapaikkoja viereisiin huoneisiin.

01
02
03
04

Esitysvälineet

Tiedoitustilaisuuksien viihtyvyyttä voidaan lisätä koristamalla ja valaisemalla näyttämöä eri tavoin. Puhuja saa käyttöönsä äänentoistolaitteet ja esitysvälineet. Mikrofoneja on sekä langallisia että yksi langaton. Näitä voidaan käyttää luovasti vaikkapa niin, että keskustelua johtaavalla hekilöllä on langallinen mikrofoni ja yleisö voi osallistua kiertävällä langattomalla mikrofonilla keskusteluun.

Piirtoheittimella ja suurella valkokankaalla näkyy teksti taakse saakka. Oman dataprojektorin ja talon kanettavalla tietokoneella järjestettävällä Internet- yhteydellä voidaan esittää omaa verkkomateriaalia.

Puitteet

Tilaisuuden järjestäjä voi tarjota yleisölle keittiön antimia ravintolan puolella. Yläkerrassa on mahdollista pitää pienimuotoisia rinnakkaisia kokoontumisia.