Päivälliset

Seuratalo sopii tilojensa ja keittiönsä puolesta lounaitten ja päivällisten järjestämiseen. Jatkuvan asiakasvirran takia on juhlasalissa mahdollista järjestää 250 hengen päivälliset, kun alussa ruokailleet antavat tilaa myöhään saapuville.

01
02
03
04
05
07

Keittiössä voi valmistaa ja lämmittää kaiken tarjottavan. Linjalla astiat pestään reaaliajassa ja seuraavat annokset valmistellaan tarjoiltavaksi. Omien astioiden lisäksi voidaan Seuratalolta vuokrata vielä 300 hengen astiasto.

Kahvitukset

Ryhmä, joka käy Kokemäellä tai tarvitsee muuten Seuratalon suojaa tilaisuudelleen, voidaan kahvittaa alakerrassa tai pienimuotoi- sesti yläkerrassa. Kahvittajia voi tilata pitopalvelujen kautta.

Omatoiminen pärjää kyllä itsekin. Silloin astiat voi vuokrata Seuratalolta ja kahvin voi keittää talon keittimillä. Tiskit pestään tiskikoneella ja asiat palautetaan laatikossa.

Kytkentäideoita

Mikäli kaupallisen ruokailun tai kahvituksen järjestäjä ei usko pelkän tarjoilun vetovoimaan, voi hän järjestää ruokailuun oheistoimintaakin. Hän voi otta yhteyttä paikallisiin taiteilijoihin tai muusikoihin ja pyytää heiltä virikkeellistä näyttelyä tai esitystä tilaisuuden mausteeksi.