Seuratalolla voi järjestää kahden tyyppisiä koulutuksia. Suuret yleisötilaisuudet, kuten suurluennot, tiedotustilaisuudet ja keskustelutilaisuudet, voidaan järjestää juhlasalissa. Pienemmät tilaisuudet, kuten ryhmäkoulutukset, kurssit ja seminaari- tyyppiset koulutustilaisuudet, voidaan järjestää yläkerran kabineteissa.

Juhlasalissa on käytettävissä äänentoistovälineet, langaton mikrofoni ja piitoheitin laajalla kankaalla. Internet- yhteys on saatavilla näyttämölle, josta sen voi heijastaa omalla dataprojektorilla kaikille nähtäväksi. Saliin mahtuu noin 220 henkeä ja tämän lisäksi yläkerran parvelle mahtuu vielä 50 henkeä. Väliajalla voidaan tarjota kahvit ravintolan puolella.

Yläkerran huoneisiin mahtuu 10, 20 ja 50 hengen koulutettavia ryhmiä. Huoneiden kalustoa voidaan täydentää tarpeita vastaaviksi ja käytettävissä on piirtoheitin, langaton mikrofoni ja televisio. Internet- yhteys voidaan järjestää käyttöön sitä pyydettäessä. Ryhmätyöskentelyssä voidaan hyödyntää yläkerran eri huoneita ja aulaa. Kahvia tai välipalaa on helppo tarjota yläkerran keittöstä käsin.