Juhlatilat

Suuret juhlat järjestetään juhlasalissa, jossa on orkesteria varten tilava näyttämö. Juhlasalissa voi ruokailla, seurustella ja tanssia. Myös ravintolassa ja eteisessä voi ruokailla sekä seurustella. Hyvin suuriakin juhlia voidaan järjestää, jos käytetään yläkerran tiloja. Siellä on kolme kabinettia ja aula. Silloin voidaan seurata juhlasalin tapahtumia yläkerran parvelta. Yläkerran kattoterassi on käytettävissä lämpimänä vuodenaikana.

01_kirkkoasepia
02_kirkossanelio
03_kuva110
04_kuva137
05_kuva158
06_kuva162
07_kuva200
08_kuva201

Ruokailu

Juhlasaliin mahtuu noin 170 ruokailijaa. Jos vieraita on enemmän, voidaan kattaa myös 50 paikkaa ravintolaan ja 30 paikkaa eteiseen. Ellei tämä vielä riitä, voidaan yläkertaan kattaa paikat vielä 50 ruokailijalle.

Suurkeittiössä tai pitopalvelun tiloissa valmistettava ruoka voidaan tarjota suoraan pöytiin tai ravintolan seisovasta pöydästä. Yläkerrassa on tarjoilua helpottamassa pienkeittiö.

Seuratalo vuokraa halukkaalle 300 hengen pitoastiaston ja puuvillaiset pöytäliinat. Pöytäliinojen sijasta myydään myös paperikuituliinoja.

Näyttämö

Näyttämöllä on hyvät tilat tanssiorkesterille, jolle on varattu myös tauko- ja varastotilat. Juhlapuheet voidaan pitää langattomalla mikrofonilla. Erilaisiin esityksiin on käytettävissä myös kaksi langallista mikrofonia ja seinäpiano.

Järjestelyt

Suuret häät ja pidot tarjotaan talonmiehen kera. Hän vastaa talosta: etukäteisesittelyt, ovien aukaisut ja lukitsemiset, liputuksen, saniteettitilojen hoidon, liinojen ja astioiden vuokrauksen sekä talon järjestyksen valvonnan. Hänvastaa tilaisuuden laskutuksesta.

Seuratalon kannatusyhdistys ei yleensä järjestä ruokailua tai kahvitusta. Ruokailu kannattaa järjestää pitopalvelun avulla. Suurkeittiötä ei kuitenkaan anneta muille kuin ammattilaisten käyttöön. He vastaavat siitä, että laitteita käytettään asianmukaisesti, keittiö jää hygieniseen kuntoon ja hyvään järjestykseen.

Kun Seuratalon vuokraa, tulee tilat saada siistissä kunnossa käyttöönsä. Sellaisina ne tulee myös jättää seuraavillekin. Tilaisuuden järjestäjä vastaa itse siitä, että Seuratalolle kuulumaton rekvisiitta viedään pois ja että järjestetään tilojen siivous. Siivouksen voi teettää esimerkiksi Seuratalolla. Pitopalvelu vastaa keittiö- ja tarjoilutilojen siisteydestä.