Vihreä kokoushuone on kooltaan pienin. Huone on L- kirjaimen muotoinen ja siitä on käynti sekä alakerran että yläkerran keittiöön. Ulkoterassille on lyhyt matka. Ikkunat ovat länteen ja pohjoiseen päin. Näkymä on liikekeskuksen suuntaan.

Tilat

Huone sisustettu siten, että kylälle päin on pöytä ja koululle päin on sohvaryhmä television kera. Pöydän ympärille mahtuu 8 - 10 henkeä. Tuomalla naapuri- huoneesta lisäpöytä tai lisää tuolia, voidaan väkimäärää lisätä.

Säilytystilat ja esitysvälineet

Säännöllisesti kokoontuville ryhmille on tarjolla lukittavaa kaappitilaa. Huoneessa on televisio ja pöytätietokone. Koneella pääsee Internetiin modeemilla, joka tarjoaa samalla langattoman yhteyden. Yhteys on suojattu salasanalla, joka tulee selvittää vuokraamisen yhteydessä.

Hinnat

Huoneen vuokrahinta on 20€ ensimmäiseltä tunnilta ja 10€ jokaiselta alkavalta tunnilta. Ryhmältä, joka kokoontuu säännöllisesti, vuokrat ovat halvempia. Kokoontuminen sovitaan vuodeksi kerrallaan ja kertojen määrä vaikuttaa alennukseen. Tutustu mahdollisuuksiin sivulla SÄÄNNÖLLISET TAPAAMISET. Kiinnostuneet ottavat yhteyttä Seuratalon hallitukseen.