Tarjoilut voidaan järjestää joko suoraan ruokapöytiin tai ne voidaan noutaa seisovasta pöydästä. Seisovan pöydän voi kattaa kolmelle suurelle pöydälle (katso kuvia) ja ravintolan tiskille. Seisovalle pöydälle löytyy kolme paikkaa: ravintolan perällä, tiskin edessä tai ovien eteen. Kussakin paikassaan seisovan pöydän ympärille jää runsaasti liikkumis- ja ohitustilaa ja tiskilläkin voi kaikissa tilanteissa asioida helposti.

 

Tarjoilutiskin alla on säilytyshyllyt ja sivupöydällä on tiskiallas. Asiakkaat voivat itse ottaa siitä lasiinsa juomavettä (asiakashana). Yhdessä keittiön kylmäkaappien kanssa kokonaisuus sopii varsin hyvin alkoholin anniskeluun (anniskelulupa on oltava pitopalveluilla). Kylmäkaapille on matkaa 7 metriä.

Pitojen ja juhlien seisovan pöydän voi asettaa ravintolan perälle tai tiskin eteen, kuten kuvassakin näkyy. Silloin voi jäljelle jääneen tilan kattaa ruokailijoille ja tiskillä asioimiseen jää reilusti tilaa. Jos halutaan lisää ruokailutilaa, voidaan kattaa seisova pöytä ovien eteen (lähelle kaikkia). Ravintolan perälle mahtuu tällöin 22 ruokaiupaikkaa. Ravintolan ikkunasiipeen mahtuu aina noin 50 paikkaa ja lisäksi takaeteiseen vielä 12 paikkaa, joten ravintolan yhteydessä voi ruokailla enentään 75 ihmistä.  Juhlasalin esittelysivulta kerrotaan sinne mahtuvien ruokailijoiden määrä.

Seuraavassa esitellään yksi kattaustapa. Siinä seisova pöytä on katettu tarjoilutiskin eteen. Pöydän ympärillä on vielä helppo liikkua ja ohittaa muita asioidessa tiskillä tai liikkuessa omalta paikaltaan. Kahvipöytä mahtuu sitten ravintolan perälle, eikä sen ympärillä tule ahdasta.

Ravintolan kattaus voidaan järjestää myös käytävälle. Käytävässä voi ruokailla (alla olevalla kattauksella) noin 50 henkeä, jolloin osa ruokailijoista istuu seinustalla ja osa käytävällä. Toinen kattaustapa on yksirivinen, jolloin ruokailijoita on puolet vähemmän. Pöydän ympärillä voi kuitenkin liikkua väljemmin. Kattovalaistus on tällöin parhaimmillaan.

Ravintolan ikkunat antavat päivällä runsaasti valoa, koska ikkunat aukeavat lounaaseen.