Suurin kokoushuone on tarkoitettu suurien koulutus- ja pienien yleisötilaisuuksien järjestämiseen. Ikkunat aukeavat pohjoiseen ja itään. Tila on avara ja ilma riittää kokopäiväiseen koulutukseen,

sillä kattoimuri auttaa ilmanvaihdossa ja ovat voidaan avata sekä parvelle juhlasaliin että aulaan. Aulassa ja tarvittaessa terassilla voidaan viettää virkistäviä taukoja. Aulasta on käynti yläkerran keittiöön.

Tilat

Punaiseen kokoushuoneessa voidaan järjestää sujuvasti koulutusta, kokouksia, yleisötilaisuuksia, kahvituksen ja juhlatilai- suuden. Huoneeseen voi kokoontua paljonkin väkeä riippuen tilan järjestelyistä. Jos pöydät asettaa kiertämään huonetta niin, että ovien kohdalle jää leveä kulkuväylä, mahtuu pöytäringin ulkoreunoille istumaan 30 henkeä ja sisärinkiin vielä 20 henkeä. Pöydät voidaan järjestää myös poikittain 4:een riviin ja tuolit pöytien väliin katseet samaan suuntaan. Tällöin huoneeseen mahtuu väkeä 30 henkeä. Poistamalla pöydät huoneesta ja tuomalla muista kokoushuoneista lisää tuoleja, voidaan tuolit asettaa 6-7 riviin, jossa kussakin on 11 tuolia. Näin voidaan kokoontua yhteen jopa 60 - 70 hengen lyhyeen tilaisuuteen. Eteen mahtuu vielä pöytä ja esityslaittet kokouksen pitoon. Huoneen mitat ovat 8 m x 9 m. Parven tila on 3,5 m x 11 m.

Esitysvälineet

Huoneessa on valkokangas ja piirtoheitin. Käytettävissä on myös langaton mikrofoni. Tarvittaessa käyttöön toimitetaan televisio ja langaton laajakaista, jota voi käyttää pyytämällä salasanan. Seuratalon yläkerrassa on myös pöytätietokone. Näiden lisävarusteiden käytöstä kannattaa sopia tarkemmin vuokraamisen yhteydessä.

Hinnat

Huoneen vuokrahinta on 30€ ensimmäiseltä tunnilta ja 10€ jokaiselta alkavalta tunnilta. Ryhmältä, joka kokoontuu säännöllisesti, vuokrat ovat halvempia. Kokoontuminen sovitaan vuodeksi kerrallaan ja kertojen määrä vaikuttaa alennukseen. Kiinnostuneet ottavat yhteyttä Seuratalon hallitukseen.