Näyttämöä voi käyttää monenlaisiin esiintymisiin, kuten musiikki- ja näytelmäesityksiin, kokousten johtamiseen ja esitelmien pitämiseen. Näyttämön mitat ovat 11 metriä leveä ja 6 metriä syvä. Korkeutta on noin 6 metriä. Näyttämön voi sulkea ruskealla esiripulla kammesta pyörittämällä.

Näyttämön ja samalla koko salin valaistusta voi muuttaa näyttämön takana sivusta. Samassa pisteessä on myös äänentoiston laitteet. Näihin voi kytkeä musiikkia tai puhetta toistavia omia laitteita. Käytössä on johdolliset mikrofonit sekä langaton mikrofoni. Näyttämöltä juhlasalin takana olevalle parvelle on vedetty ohjauskaapelit, jota ammattilainen voi hyödyntää.

Piirtoheittimellä tai dataprojektorilla voi havainnollistaa asiaansa koko salille. Heijastuspintana voi käyttää valkokangasta tai näyttämön vaaleaa takaseinää. Näyttämölle ylettyy langaton laajakaista, jonka salasanan saa talonmieheltä käyttöönsä.

Näyttämön takaosassa on esiinyjien sosiaalitilat sekä erillinen varasto. Näiden ovat voi peittää taaimmaisella verholla, joka kiertää koko näyttämön takaosan. Näyttämön sivulta pääse liikkumaan huomaamattomasti ravintolan ja sivuvarastojen puolelle (myös suoraan ulos sivuovesta).

Pieni orkesteri mahtuu lavalle oikein hyvin ja kummallekin sivulle jää silloin vielä katvetta muille varusteille. Näyttämöllä on myös äänentoistoa parantavat heijastavat paneelit. Niiden avulla musiikin äänet ohjataan saliin yleisälle paremmin kuultavaksi.

Suomiselta:

Seuratalolla on 18/6 äänen kaukokaapeli näyttämöltä salin taakse ja parvelle sekä DMX valo-ohjauskaapeli, joka toimii joko näyttämöltä taakse tai parvelta tai takasalista näyttämölle. Näyttämön etuosassa katossa on valoramppi, jossa on 8 kpl DMX-ohjattua moniväristä led-lamppua ja 2  säädettävää halogeenivalaisinta, jotka riittävät näyttämön hyvään perusvalaistukseen. Äänentoistolaitteisto on puhekäyttöön riittävä yhdellä langattomalla ja langallisilla mikrofoneilla.