Keltainen kokoushuone on huoneista kooltaan se keskikokoinen. Huoneesta on näkymä iltapäivän aurinkoon päin. Huoneesta on läpikulkumahdollisuus alakertaan. Huoneesta on lyhyt matka keittiöön ja ulkoterassille.

Tilat

Keltaiseen huoneeseen voi kokoontua 13 henkeä pöydän ympärille. Siirtämällä punaisesta kokoushuoneesta lisäpöytiä, voidaan järjestää kokous 25 hengen ryhmälle. Huoneen mitat ovat 6 m x 7 m. Tilassa voidaan sujuvasti kouluttaa ja kokoontua.

Esitysvälineet

Huoneessa on valkokangas ja piirtoheitin. Tarvittaessa huoneeseen tuodaan televisio ja tietokone. Tietokone on yhteydessä Internetiin modeemilla, joka tarjoaa samalla langattoman yhteyden. Yhteys on suojattu salasanalla, joka tulee selvittää vuokraamisen yhteydessä.

Säilytystilat

Huoneessa on tarjolla lukittavaa kaappitilaa säännöllisesti kokoontuville. Tutustu mahdollisuuksiin sivulla säännölliset tapaamiset. Seinillä on tämän lisäksi vielä neljä pystykaappia.

Hinnat

Huoneen vuokrahinta on 20€ ensimmäiseltä tunnilta ja 10€ jokaiselta alkavalta tunnilta. Ryhmältä, joka kokoontuu säännöllisesti, vuokrat ovat halvempia. Kokoontuminen sovitaan vuodeksi kerrallaan ja kertojen määrä vaikuttaa alennukseen. Kiinnostuneet ottavat yhteyttä Seuratalon hallitukseen.