Juhlasalia voi käyttää juhliin, näytelmiin ja esityksiin, koulutuksiin ja suuriin kokouksiin. Tehokas ilmanvaihto takaa hyvän ilmanlaadun koko tilaisuuden ajaksi. Salin valaistus on salissa säädettävissä lamppuryhmittäin erikseen ja näyttämöltä olevien led-valaisimien avulla tilanteeseen sopivaksi. Salista pääsee liikkumaan kolmen parioven kautta ravintolaan ja eteiseen.

Yläkuvassa on saliin tuotu 180 tuolia kokousta varten. Saliin mahtuu enimmillään 220 tuolia, kun parven alunenkin käytetään hyväksi. Myös parvellekin voidaan järjestää istumapaikkoja.

Alakuvassa on juhlasali katettu ja koristeltu hirvipeijaisia varten. Ruokailjoita mahtuu saliin tällä tavalla 175 henkeä (klikkaa kuvaa), mutta leveällä käytävällä ja vähemmällä pöytämäärällä ruokailee 120 henkeä mukavasti koko illan (katso neljä kuvaa alla).

Suuret juhlat katetaan käyttäen koko Seurataloa hyväksi. Silloin saliin mahdutetaan 160 henkeä, eteiseen 32 henkeä, ravintolaan 22 ja 50 henkeä ja vielä takaeteiseen 12 henkeä. Kun yläkerta vielä otetaan mukaan, voidaan parvea ja kolmea kokoushuonetta hyödyntää juhlien pitoa varten. Ulkoterassin parioven avaaminen antaa lisää tilaa oleskella ja seurustella.

Seuraavissa kuvissa on joitakin muita kattaustapoja. Juhlasalin mitat (11 m leveä x 14 m pitkä) ovat useimmille aivan riittävät. Juhlan laatu ja tapahtuman vaatimukset sanelevat toteutuksen. Seuratalolla on kerran ollut syömässä samanaikaisesti liki 400 ihmistä!

Juhlasalia voi käyttää tanssimiseen. Lattialle on mahtunut kerralla reilusti yli 150 tanssijaa. Kuvassa olevassa tungoksessa on lattialla tanssimassa paljon tätä enemmänkin.

Näyttämöllä on äänentoistovälineitä, joiden ääni leviää ympäri Seurantalon. Käytettävissä on langaton mikrofoni. Näyttämön valaistus on säädettävissä valokoisilla ja värillisillä valoilla halutunlaiseksi. Dataprojektorilla voidaan heijastaa video- ja tietokonekuvaa näyttämön seinälle. Yhteys internettiin on langaton laajakaista. Orkesterit voivat tuoda omat järjestelmänsä lavalle ja juhlasalin parvelta voi sähköisesti ohjata näyttämön laitteita uuden yhdyskaapelin kautta.