Eteinen ja naulakko

01
02
03
04
05
06
07
08

Pääsisäänkäynnistä heti vasemmalle aukeaa Seuratalon eteinen ja naulakko. Vieraiden sisääntulon voi ohjata naulakon kautta sisälle. Naulakossa on paikat 208 takille ja niille on saatavissa narikkalaput.

Eteisen mitat ovat 8m x 6m, joten siinä voi järjestää tilanteeseen sopivaa toimintaa (esim. tervehdys tai ilmoittautuminen). Kuvassa eteiseen on katettu päivällinen 24 hengelle.

Eteisestä pääsee suoraan juhlasaliin ja ravintolaan. Eteistä voikin käyttä kulkuväylänä ulos ja sisään ravintolaan, kun juhlia pidetään salissa. Tällöin on mainospeilistäkin pientä apua.

Peili on muisto Seuratalon vaiheista ennen paloa. Silloinkin peilin ympäri kiersi mainosrivit. Nämä yritykset ovat tukeneet Seuratalon saneerausta 1 000 eurolla kukin. Kiitokset siitä heille.

Saniteettitilat

Alakerran eteisen naulakon läheisyydessä on miesten vessa ja aivan ulko-ovella on naisten vessa. Näiden lisäksi on vielä yhdistetty lastenhoitohuone ja INVA-vessa. Yläkerran vessat ovat portaikon yläpäässä ja suuren kokoushuoneen oven vieressä. 

Kuva on alakerran naisten vessasta. Siinä on kolme käymälää ja tuikitärkeät peilit